top of page

Últims dies per aprofitar els descomptes del Festival Àuria de Montblanc

Aquests descomptes, aprofitables per a tothom que realitzi compres en un dels establiments de la Unió de Botiguers de Montblanc, estaran disponibles únicament fins el proper dimarts 14 de maig.


Els propers 7, 8 i 9 de juny, d’aquí un mes, es celebrarà la primera edició del Festival Àuria de Montblanc. Aquesta és una iniciativa encapçalada per montblanquins, que pretén oferir un espai musical de qualitat, relaxat i familiar que enalteixi la cançó d’autor. La proposta, a més, neix per enriquir el teixit associatiu del territori amb la finalitat de convertir Montblanc en un dels centres culturals més importants del sud de Catalunya i establir ponts ferms entre la cultura, el patrimoni i els habitants de Montblanc. 


És per aquest motiu que des de l’organització d’aquest festival, es va decidir des de bon inici generar vincles amb altres col·lectius i entitats de la localitat i s’han buscat eines com els vals de descomptes per facilitar la participació, l’accés i l’adquisició d’entrades i abonaments a la població de la Conca de Barberà.


 

Els descomptes: com són i com es poden utilitzar?


Aquests descomptes es poden adquirir comprant qualsevol producte (sense mínim de preu establert) en qualsevol establiment de la Unió de Botiguers de Montblanc. Una vegada feta la compra, es lliurarà un val de descompte de 5€ per entrades soltes o de 10€ per abonaments


Si l’establiment no disposa directament de vals de descompte a la tenda física, es pot bescanviar qualsevol tiquet de compra de qualsevol establiment membre de la Unió de Botiguers de Montblanc a qualsevol de les següents botigues: El Teler, UlldelaVila, La Baldufa i Ara Sport.


Els vals de descompte disposen d’un codi únic i d’un sol ús que es pot introduir a la web de venda d’entrades durant el procés de compra. Per adquirir les entrades, visiteu www.festivalauria.cat.


*Aquests descomptes seran vàlids únicament fins el proper dimarts 14 de maig. 




26 views0 comments

Comments


bottom of page